Ετικέτες

ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ TOY BLOG

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Let's do it ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ

Μετά από  μεσολάβηση του πρώην δημάρχου Μεσοποταμίας Σωτηριάδη Χαράλαμπου ο Φυσιολατρικός Σύλλογος Μεσοποταμίας παρέλαβε από τις εγκαταστάσεις που διατηρούν στην Πιπεριά  Αριδαίας ο πρώην ευρωβουλευτής Ιωάννης Γκλαβάκης και οι γιοί του, μεγάλη ποσότητα δέντρων διαφόρων ειδών προκειμένου να φυτευτούν σε διαφορά σημεία του χωριού μας .
Ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τόσο τον Σωτηριάδη Χαράλαμπο όσο και την επιχείρηση του κυρίου Γκλαβάκη και των υιών του για την πολύτιμη δωρεά.


Το ''Let's do it World'' αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σε παγκόσμια κλίμακα με μεγάλη συμμετοχή. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη,  πραγματοποιούν εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε κάθε γωνιά της χώρας, περνώντας μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος. Φέτος η ημέρα αυτή είναι την Κυριακή 2 Απριλίου.

 Έτσι καλούμε όσους ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στην Δεντροφύτευση που οργανώνει ο Σύλλογος την Κυριακή 02 Απριλίου και ώρα 10:00 το πρωί στο Δάσος Μεσοποταμίας στα πλαίσια της ημέρας περιβαλλοντικού εθελοντισμού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟ BLOG ΜΑΣ!

Όνομα σου
Ε-mail σου
Ε-mail φίλου